Testimonials

Graag deel ik hier een aantal reacties. Ben je benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

 

I think it's nice that Els did not shy away from having an English speaking client. The fact that we spoke two different languages (English and Dutch) didn't prevent us from working
K. H. 2012
April 25, 2018
Ze zette mij echt aan het werk en haalde me regelmatig uit mijn comfortzone. Daarbij is ze 'hard' als het kan (zeggen waar het op staat om dingen duidelijk te maken) en 'zacht' als het moet (dingen in perspectief plaatsen en er zijn voor de coachee, ze laat je niet bungelen). Ze is doelgericht en duidelijk. Bovendien put ze uit een ruim arsenaal aan methoden en technieken. Ben erg blij met het behaalde resultaat!
DJ. 2015
April 25, 2018
Toen ik Els voor het eerst leerde kennen, gaf ze mij de ruimte om mijn verhaal kwijt te kunnen, daarna ontwikkelde ze bij mijn eigen inzicht. Dingen waar ik wat mee aan de slag kon. Zo leerde ik mezelf te waarderen. 2 jaar later, heb ik de rust en vrede, die mezelf in balans houden. Het is geen spiritueel verhaal, maar gewoon down-to-earth gesprekken, die mij op de weg hebben geholpen.
D. 2016
April 25, 2018
Els is zachter, echter en kleurrijker dan deze site kan overbrengen!
E.D. 2017
April 25, 2018
Ze geeft je de tools om eerlijk naar jezelf te kijken en bewuster te worden van je gedachten en gedrag. Super leuk om jezelf beter te leren kennen. Heel veel geleerd en ik had er gewoon plezier in! Echt een aanrader!
A. 2016
April 25, 2018
Gelijk na het eerste gesprek zat ik al boordevol energie, zin om het coachingstraject in te gaan. Het heeft me veel energie gegeven. Ik moet eerlijk zeggen dat bij mij meerdere zaken speelde waarom ik nu weer beter in mijn vel zit, maar de gesprekken met Els hebben daar zeker aan bij gedragen. Els is open en professioneel, warm en duidelijk, nuchter en meelevend.
G. 2013
April 25, 2018
Alles leek tegelijk mis te gaan, en ik was meer bezig met overleven dan dat ik probeerde uit deze situatie te komen. Ik wist ook niet waar ik moest beginnen. Stap voor stap hebben we de problemen herkent en aan gepakt. Ik ben niet meer aan het overleven maar ik leef!
M.P. 2016
April 25, 2018
Els weet met haar aanpak zaken van bijzaken te scheiden en te focussen op de vooraf gestelde doelen. De begeleiding heef erin geresulteerd dat ik voor mijzelf definitief de keuze heb gemaakt om te ondernemen. Els is een aangename coach die goed luistert, maar ook een no nonsens aanpak hanteert. Soms ook confronterend, maar daar heb ik het meeste aan gehad.
H. 2014
April 25, 2018

Meer testimonials