Mijn passie is om anderen te helpen als het (l)even tegenzit! Ik heb daarbij in de loop van de tijd geleerd dat elk vraagstuk, elk verhaal, per definitie groter is. Ik help je graag om te ontrafelen en opnieuw te verbinden. Ik bekijk vragen vanuit een groter geheel, aanschouw samen met jou ook de context van jouw vraag. Als het leven tegen zit is dat merkbaar in meerdere facetten van je leven. Je kunt je privéleven namelijk niet van je werk scheiden.

 

Wat beweegt je en wat zet je stil? Wat maakt dat je fel reageert of juist zwijgend toekijkt? Ben je moe, gespannen of onrustig? Ben je meer bezig met de ander en vergeet je jezelf? Leg je de lat erg hoog? Ben je gefrustreerd en cynisch? Vind je de ander beter? Zit je in een spagaat? Ervaar je tweestrijd? Ben je jezelf kwijtgeraakt?

 

Uit eigen ervaring weet ik dat je het best tot je recht komt wanneer je heelheid of eenheid ervaart. Alleen dan kun je gezond en vitaal het leven aan! Met best veel levenservaring en met de nodige papieren op zak ben ik graag jouw passievol begeleider.